Nauti tunnelmallisista kesäilloista Helene-lyhdyn valaistuksessa

torsdag 17. september 2020

Sinun ei kannata hukata taianomaisen kauniita kesäöitä nukkumalla vaan viettämällä ne joko pihalla tai terassilla – Lamppuöljylyhty Helene tuo lämmintä valoa ja elävän liekin tunnelman kesäöisiin hetkiin!

Elävän tulen loimu luo aivan omanlaisensa lämpimän ja kodikkaan tunnelman.

Nauti terassilla
Helene-lyhty on helppoa asettaa pöydälle, jossa se luo erityisen kodikkaan tunnelman terassille kesäöisin.  

Lue lisää Helene-soihdun asettamisesta pöydälle tästä!

Miellyttävän oleskelun illallispöydän ympärillä ei tarvitse päättyä siihen, että ruokailu on suoritettu

– tunnelmallinen soihtu, sen elävä liekki ja valo huokuttelevat jatkamaan iltaa pöydän ääressä rentoutuen ja keskustellen

- Eräs mukavimpia tapoja viettää kesäiltoja oltiinpa sitten kotona tai mökillä, on istua iltaa terassilla. Ja siksi haluamme myös nauttia tunnelmasta parhaalla mahdollisella tavalla. Sunwindillä on tarjota sekä pöydälle asetettava että tangon varassa maahan painettava malli, kertoo Lisbet Johnsen. 

Tässä lamppuöljylyhdyssä on raskas tukeva jalka, jonka ansiosta se seisoo tukevasti pöydällä. Irrota yläosan kansi ja kierrä sydänlangan pidintä siten, että sydänlanka tulee esiin sopivasti, täytä petrolilla ja kierrä takaisin paikoilleen. Lyhty on helppo sekä sytyttää, että sammuttaa. 

- Sillä hetkellä jolloin soihdun liekki syttyy tunnelma muuttuu heti tunnelmallisemmaksi. Se ei vaikuta suurelta asialta mutta sillä on suuri vaikutus. Oleskelutila rajautuu elävän liekin valossa salaperäisesti ja tunnelma muuttuu merkittävästi! kertoo Lisbet. 

Tunnelmallisten lamppuöljylyhdyn liekit varmistavat tunnelman
Jos sinulle tulee vieraita voit luoda erityisen tunnelmallisen ympäristön sytyttämällä lyhtyjä puutarhaan. 
Helene-lyhtyä on saatavana myös mallina, jossa on tanko maahan asentamista varten. Tanko on 115 cm pitkä ja kärjen muotoilu helpottaa painamista maaperään.  
 
- Tämä on varma suosikki koko kesän läpi, mutta on kaunis ja tunnelmallinen myös talvisin. Oikeastaan pidän lyhtyä jopa tarpeellisempana talvisin, jolloin tarvitsemme Pohjolan pimeyteen lämmintä tunnelmaa, jonka soihdun liekki tuo valollaan. Itse olen asettanut kaksi soihtua pihalleni siten, että näen ne keittiön ikkunastani ja sytytän ne talvisin olipa meillä vieraita tai ei. Keittiössä on tällöin todella mukava istuskella ja katsella ulos ikkunasta, kertoo Lisbet hymyillen.  
 
Lue lisää Helene-soihdun asettamisesta pihalle tästä!

Molemmat lyhdyt on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, pinnat on harjattu. Näin soihtuihin on saatu elegantti ulkoasu myös silloin, kun ne on sytytetty.

- Se, että soihdut ovat kauniita myös silloin, kun ne eivät ole sytytetty, on myös tärkeää. Usein soihdut jätetään paikoilleen vuoden ympäri ja tällöin on mukavaa, että ne myös näyttävät kauniilta sellaisenaan. Näin ei ole halvoista materiaaleista yhteenliimattujen ja huonosti valmistettujen soihtujen tapauksessa, kertoo Lisbet.


 


Onko tämä artikkeli hyödyllinen? 

Jaa tämä: