Sunwind vastauksia

Nestekaasujääkaapit aurinkoenergiakäyttöön


Kysymys:

Hei, tuotekuvauksesta ei näy, ovatko nestekaasujääkaapit siis varustettu myös "sähkömahdollisuudella" eli voiko laitetta käyttää nestekaasulla tai tarvittaessa sähköllä (aurinkopaneelit tulossa..)? Kiitos tiedosta! Onko oven kätisyys niinkuin kuvissa ja onnistuuko kätisyyden vaihto jo teillä? Onko kaikki kaapit sellaisia, että ne voi sijoittaa seinän viereen (kuinka kauas sivuseinä?) ja tarvittavat luukut (pakastin tai lokerot) aukeavat jos ovi aukenee vain sen 90 astetta? Kiitos neuvoista!


Vastaus:

Hei,

Sähkömahdollisuus on vain yhdessä kaasulla toimivassa jääkaapissamme Sunwind Cuisine 60 combi. Tämä kaappi tarkoitettu toimimaan lähinnä kaasulla, mutta sen voi viilentää myös 230V tai 12V sähköllä. Kuitenkaan kaappia ei ole varsinaisesti suunniteltu jatkuvaan aurinkoenergiakäyttöön, sillä sen kulutus on aika korkea. Mikäli halutaan jääkaappia joka optimoitu 12V/24V käyttöön aurinkoenergialla kannattaa valittavana on 92/110/138 litraiset DC kaappimallit.

Kätisyys kaikissa vaihdettavissa helposti kotikonstein.

Kaikki kaapit voi laittaa sivujensa osalta seinän viereen. Kriittistä on että takana on suojaetäisyys noin 10-20cm ja että ilmanvaihto on varmistettu.

Tee haku tästä