Sunwind - mukavuuksia vapaa-aikaan jo vuodesta 1993.

Sunwind – from the home of the Northern light

Tanssiva ja kirkas pohjoisen valo syntyy sähköisesti varautuneista hiukkasista, jotka kohtaavat maapallon magneettikentän. Nämä pohjoisen valot tunnetaan paremmin nimillä ”revontulet” tai ”vihreä aurora”, näkyvät magneettisten napojen lähellä sekä pohjoisessa että etelässä. Auringon elektronien ja protonien hiukkasvirran maapallolle kuljettaa aurinkotuuli - Sunwind!

Aurinkotuuli saa aikaan kauniit revontulet, kuten aurinko saa aikaan kaiken elämän. Kun auringon säteet kohtaavat aurinkopaneelin, sen elektronit vapautuvat ja syntyy sähköä. Sähkövirta on siis seurausta elektronien liikkeestä. 

Revontulet valaisevat logoamme, symboloiden meidän arvojamme liittyen elinympäristöömme sekä uusiutuvan energian tuotteisiimme ja palveluihimme. Toivomme ja haluamme olla myötävaikuttamassa, että myös seuraavat sukupolvet voivat nauttia vapaa-ajastaan puhtaassa ilmassa ja luonnossa. Toivomme, että edustamamme tuotteet antavat asiakkaillemme paremmat eväät tutkia eri vaihtoehtoja, miten edellä mainitut tavoitteemme olisi helpommin saavutettavissa.

Mukavuuksia vapaa-aikaan

Sunwind on viimeisen 23 vuoden aikana ollut vahvasti edesauttamassa mökkeilijöiden ja muiden loppukäyttäjien tietotaidon paranemista ympäristöystävällisten ratkaisujen osalta. Puhtaista, uusiutuvista ja valtakunnan verkosta riippumattomista energiaratkaisuista nauttii jo sadat tuhannet Pohjoismaalaiset mökkeilijät. Ratkaisujen avulla mökeille on voitu luoda käytännössä samat mukavuudet joista mökkeilijät nauttivat olleessaan kotona. Enjoy your spare time!

Sunwindin Gylling yrityshistoria

Sunwind Gylling on osa Ruotsalaista Ab Gylling Yhtymää, jonka perusti Bertil Gylling 1912. Yritys löi itsensä läpi vuonna 1928 omalla radiotuotannollaan. Centrum oli silloin radio jossa oli sen aikaisen mittapuun mukaan uskomaton äänenlaatu. Gyllingin kansainvälinen menestys sai jatkoa Centrum-puhelinten muodossa, jonka valmistus myytiin L.M. Ericssonille 1967. Tämän jälkeen Gylling lanseerasi Pohjoismaihin johtavat elektroniikkamerkit, kuten Apple, Sony, Samsung ja Sanyo.

 

Sunwind Gylling perustettiin Norjassa 1993 ja on näistä vuosista kasvanut Pohjoismaitten suurimmaksi toimijaksi mökki- ja vapaa-ajan markkinoilla.Sunwind on myös johtava toimittaja Pohjoismaissa kaasugrillien, puutarha- ja terassituotteiden saralla.

 

Suomessa Sunwind Gylling Oy on aloittanut toimintansa 1999. Sunwind:n toiminta on ollut viime vuodet jatkuvassa kasvussa ja näinollen sille on myös myönnetty Kauppalehden Kasvuyritys -sertifikaatti.
 

Jaa tämä: