Hanki mökillesi vedellä huuhteleva WC - jopa ilman juoksevaa vettä ja sähköä!

25. februar 2020

Onko sinulla juoksevaa vettä tai ei, 12 volttia tai 230 volttia, voit nyt saada vedellä huuhtelevan alipainekäymälän mökillesi äärimmäisen mukavuuden takaamiseksi!

Mökki toimii monille kakkosasuntona, ja mukavuus lomalla on tärkeää - jopa mökissä. Vedellä huuhteleva wc on niin lähellä kodin mukavuutta kuin pääset!
 
Tämä on vedellä huuhteleva alipainekäymälä
Sunwind Vortex alipainekäymälä on vettä säästävä vesikäymälä, jonka avulla voit huuhdella vedellä wc: tä mökilläsi tai vapaa-ajankohteessa.
 
Vortex on yksinkertainen, tyylikäs ja hygieeninen ratkaisu mökkikäymäläksi heille, jotka ovat kyllästyneitä tyhjentämään ulkohuussia tai huolehtimaan kompostoinnista.
 
Näin wc toimii
Vortex Vacuum Elegance wc -istuin on valmistettu posliinista, ja sen mukana toimitetaan tehokas sisäänrakennettu koneellinen jauhin ja tyhjiöpumppu. Tämä pumppu imee jätteet wc-istuimesta, jauhaa jätteet ja lähettää ne jätesäiliöön alipaneen avulla.
 
Huuhtelua ohjataan tyylikkäällä ohjauspaneelilla. Tämä voidaan asentaa seinälle tai suljettuun seinärasiaan. Ohjauspaneelia ohjataan Bluetoothin kautta, eikä se vaadi kaapeleita. Voit helposti muuttaa haluamasi vesimäärän älypuhelimellasi erillisen sovelluksen avulla. Käymälää voidaan käyttää kaiken kokoisten säiliöiden kanssa.
 
Ratkaisu vaatii vettä wc: lle, ja wc käyttää vain 6 dl vettä huuhtelua kohti! Wc: n vesipumppu sisältyy toimitukseen.
 
Minulla ei ole juoksevaa vettä mökillä
Eikö sinulla ole vettä mökilläsi? Ei tuota ongelmaa, painevettä ei tarvita. Koska wc käyttää huuhteluun vain 6 dl, helpoin ratkaisu on käyttää 30 litran vesikannua wc: n vieressä. Tämä voidaan helposti täyttää ja tyhjentää ennen pakkasten saapumista. Jos haluat suuremman säiliön on tämä tietysti myös mahdollista.
 
Minulla on juoksevaa vettä mökilläni
Vessa voidaan helposti liittää olemassa olevaan vesijärjestelmään, jos sinulla on painevettä mökilläsi. Jos et halua tehdä niin, voit käyttää samaa ratkaisua kuin edellä mainittiin pienellä vesisäiliöllä, joka sijaitsee wc: n vieressä. Muista käyttää glykolia talvella. Tulovesipakkauksissa on solenoidiventtiili, joka säätää veden määrää.
 
Tarjoamme ratkaisuja jokaiselle mökille - napsauta tätä nähdäksesi kaikki Vortex-tyhjiökäymäläratkaisut!
 
12 volttia tai 230 volttia - ratkaisut molemmille!
Vessa on erityisesti suunniteltu 12 voltin mökkeihin. Jos sinulla on 230 volttia, se toimitetaan muuntajan kanssa, jotta wc toimii optimaalisesti mökilläsi sähköratkaisusta riippumatta.
 
Näin voit edetä
Mökkiratkaisu vaatii umpinaisen keräilysäiliön tai suodatusjärjestelmän kunnan vaatimusten mukaan. Ostopäätös alkaa siis kunnan kanssa käydyistä neuvotteluista, joihin järjestelmä on tarkoitus asentaa. Useimmat kunnat vaativat nykyään sovellusta ja geologin tutkimusta. Jos haluat suodatusjärjestelmän, geologi tutkii maan. Kunta vaatii myös, että kaikille naapureille, joihin projekti vaikuttaa, ilmoitetaan.
 
Hyvä lähtökohta on siksi haastatella mökkikunnan teknistä toimistoa ennen lopullisen ratkaisun päättämistä. Jos säiliö halutaan haudata, on myös suositeltavaa ottaa yhteyttä paikalliseen urakoitsijaan, jolla on kunnan hyväksyntä vastuuseen.
 
 
 
 
 
Ajatuksia säiliöstä: septinen vai suodattava?
Umpisäiliö valitaan usein silloin, kun suodattaminen ei ole mahdollista tai haluat vain kerätä mustaa vettä. Suodatus on edullinen, jos sinulla on juoksevaa vettä, ja siten vedenkulutus on suurempi. Täällä harmaa vesi voi nopeasti täyttää umpisäiliön.
 
Erityistapauksissa on mahdollista käyttää useita säiliöitä yhdessä. Monet kunnat haluavat myös suodatusjärjestelmiä nykyään, koska ne koostuvat lietteenerottimesta ja haudatuista putkista, ja imuautojen määrä tyhjentämistä kohden vähenee huomattavasti. Jos valitset suodatusjärjestelmän, toimitamme kaiken tarvittavan lietteen erotukseen, mukaan lukien itse lietteenerottimen.
 
Säiliöt voidaan laittaa maan päälle tai haudata. Säiliö voidaan sijoittaa enintään 30 metrin (vaakatasossa) etäisyydelle wc: stä. Pumppu voi myös työntää jätettä jopa 3 metriä ylöspäin. Siksi ratkaisu on erittäin joustava ja on usein ainoa vaihtoehto monille vuorilla sijaitseville mökeille.
 
Molempien järjestelmien käyttämiseksi vaaditaan, että imuajoneuvo voi tyhjentää säiliön. Kuntasi voi antaa sinulle ohjeita sijoittelusta sinne, missä sinulla on mökki.
 
Saat apua Sunwindilta
Suosittelemme ottamaan yhteyttä johonkin jälleenmyyjään, kun olet päättänyt wc-ratkaisuisi. Täältä voit saada tarvitsemiasi ohjeita matkan varrella, ja mökkinaapurit voivat osallistua hakemusprosessiin.
 


Onko tämä artikkeli hyödyllinen? 

Jaa tämä: